Tilbage til blog oversigten
mandag 22. juli 2024 kl. 15:00
Sommerbrev
Sommerbrev

Kære alle

 

Sommeren er over os, og vi ser tilbage på et begivenhedsrigt forår fyldt med udfordringer og triumfer.

Vi tager sammen et øjeblik til at reflektere over vores fælles oplevelser og kigge frem mod de spændende ting, der venter os efter ferien.

 

Organisationen i Klubben

Foråret har været en tid med forandringer i vores bestyrelse, hvilket har krævet, at vi har måttet reorganisere os.

Trods disse omvæltninger føler vi, at vi nu står stærkt og er godt rustet til at bevare og videreudvikle klubbens værdier og traditioner.

Vi har oprettet flere nye udvalg, der skal hjælpe os med at løfte i flok og sikre en endnu bedre klub for alle.

Mere information om disse ændringer i organisationen kan findes på vores hjemmeside under medlemssiden.

En stor tak til alle frivillige – uden jer kunne vi ikke gøre denne tilgang mulig.

 

Hjemmesiden

Der er fortsat gang i en stor indsats for at opdatere og omstrukturere vores hjemmeside, så den bliver mere brugervenlig og opdateret.

Kommunikationsudvalget arbejder hårdt på at sikre, at vores nye hjemmeside bliver en platform, hvor I nemt kan følge med i alle klubbens aktuelle aktiviteter og nyheder.

Vi håber, at I vil finde den nye version både intuitiv og inspirerende, og vi glæder os til kontinuerligt at lancere nye funktioner.

 

Justeringer

I foråret har vi oplevet en betydelig stigning i udgifterne til bl.a. regattaer, hvilket har tvunget os til at justere omkostningerne for disse arrangementer.

Vi ved, det ikke er ideelt, derfor arbejder bestyrelsen hårdt for at finde løsninger, der kan holde omkostningerne nede fremadrettet.

Hvis du i den forbindelse har spørgsmål eller bekymringer om deltagerbetaling, er du altid velkommen til at tage fat i sportsansvarlig Andreas Quach eller formand Anette Baltser.

 

Samtidig opfordrer vi desuden alle til at støtte op om sponsorudvalgets arbejde – hver en lille indsats gør en stor forskel.

Se det nye sponsormateriale på hjemmesiden og ræk endelig ud til udvalget hvis du har ideer eller kontakter, der kan blive en potentiel ny sponsor.

Hvis du er forældre til en roer, vil dit barn også i den nærmeste tid komme hjem med mere information.

 

 

 

Byggeriet af Søsportens Center

 

Byggeriet skrider fortsat frem, og vi kan næsten ikke vente med at se det færdige resultat i det tidlige efterår.

Jo længere vi kommer i processen jo tættere er vi på helheden og de endelige rammer.

 

Vi ved det er en anderledes konstellation end vores tidligere faciliteter og dermed af og til også nye rutiner, nye vaner. Ét er sikkert; det bliver ikke som før – det bliver endnu bedre.

Samarbejdet og dialogen mellem SØC og HoRo bygger på en stærk historie, og vi arbejder alle sammen for at skabe de bedste rammer for vores roere og øvrige medlemmer.

Hvis du har spørgsmål om byggeriet eller de nye faciliteter, kan du kontakte formand i roklubben Anette Baltser eller skrive direkte til SØC på kontakt@soesportenscenter.dk

 

Forårets Regattaer

Holstebro roklub har gjort sig bemærket på både indenlandsk og internationalt niveau, hvor der i år bl.a. har været kamp omkring de sidste OL-pladser.

 

Her roede Kaare Mortensen, Magnus Rathenborg og Magnus Valbirk fra Holstebro Roklub, sammen med Bastian Secher fra Roskilde om kvalificering i M4- i Lucerne.

Hvor blot de to bedste både gik videre til OL, opnåede mandskabet en fjerde plads.

Båden har et stort udviklingspotentiale, så dette er absolut ikke sidste gang vi ser noget fra dem.

 

Afholdte og Kommende Mesterskaber

Ved de Nordiske Mesterskaber, afholdt i Sorø, deltog 10 Holstebro roere fordelt på 3 mandskaber;

En flot sølvmedalje blev det til i U19 JW2- med Ella Hjortkær Nørgaard og Silje Trenter fra Roskilde.

I U19 W8+ og M8+, leverede både herre og dame en flot præstation og endte begge med en førsteplads og guldmedalje til Nordiske Mesterskaber.

I U19 M8+ var roerne; William Lemming, Noah Baltser Lyngaard, Laurits Hammond Hjorth, Simon Starklint, Bjarke Ølgaard og Andreas Bork fra Holstebro, sammen med Esben fra Roskilde roklub og Nikolai fra Bagsværd roklub og Holstebros Trine Lorentzen som cox.

I U19 W8+ var roerne; Anna Kramer Bosnes, Ella Hjortkær Nørgaard fra Holstebro, sammen med Mia Christensen fra Odense roklub, Ea Høyer, Nanna Ancher fra Kvik roklub, Lise Harling fra Bagsværd roklub, Silje trenter fra Roskilde roklub, Naja Lubeck, Cille Hougaard som cox fra Hadsund roklub.

Både W8+ og M8+ er efterfølgende udtaget til Coupe de la Jeunesse i Racice, Tjekkiet.

Ved Sorø regatta / Junior Nordiske fandt også udtagelser for U23 og Senior sted, herunder kvalifikationerne til U23 EM & VM, der i skrivende stund afventer den endelige udtagelse, samt for Senior EM & VM for ikke olympiske bådsklasser.

Her gik de såkaldte ”lightmates” efter en international kvalifikation. Derudover har de leveret gode resultater hen over sæsonen, hvilket samlet er endt med en udtagelse til VM i Canada.

I LM4X er Marcus V. Lyngesen fra Holstebro en del af mandskabet med det stærke resultat.

 

Vel roet! Vi glæder os til at følge jer alle.

 

Udover de udtagede både, har vi generelt leveret resultater som er lavere end det, Holstebro Roklub er kendt for.

Dette erkender vi og dermed også at der skal sættes fokus på de kommende generationer, for at kunne levere resultater af samme niveau - Ikke alene på udtagelserne, men også vores egne årgangsmesterskaber.

 

 

Årgangsmesterskaberne

 

Årgangsmesterskaberne på hjemmebane er altid et højdepunkt og vi glæder os til endnu en fantastisk begivenhed. 

 

Der er som altid brug for hænder til at gennemføre arrangementet. Klubben har derfor brug for din hjælp til de forskellige opgaver – kig forbi klubben og skriv dig meget gerne på opgave-sedlerne.

I år tilbydes der som noget nyt fællesspisning lørdag for hele familien, tilmelding sker via Conventus.

 

Selvom Coupe de la Jeunesse i år falder sammen med mesterskaberne, ser vi frem til en stor oplevelse for alle.

 

Klassikere på Vandet

Vi ser med spænding frem til en række klassikere på vandet, herunder EM for U23, VM for Seniorer i Canada, testregatta og ikke mindst DM for U19 og Senior roere;

Kan vi mon vinde DM for 5. år i træk? Det kommer til at kræve en extraordinær indsats, men vi håber, at vi kan stå distancen og fortsætte vores succes.

Vi hepper på og med jer alle!

 

Tak og God Sommer

Med ønsket om en god sommer til alle, vil vi endnu engang sige tusinde til alle vores medlemmer og frivillige – ingen nævnt, ingen glemt.

Uden jer alle; jeres opbakning og indsats ville klubben ikke være den samme.

Rigtig god sommer til alle, og vi glæder os til at se jer igen efter ferien!

 

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen Holstebro Roklub

Nyheder

På denne side kan du følge med i diverse nyheder i Holstebro Roklub.
Her vil der blive opdateret om resultater, træningslejr og diverse events.