torsdag 28. januar 2016 kl. 20:50

Fastelavnsfest i Holstebro Roklub

Efter vores store succes med at vække nogle af klubbens gamle traditioner til live, lader vi nu traditionen om fastelavn i klubregi igen finde sit indpas i Holstebro Roklub – et arrangement der henvender sig til klubbens medlemmer; unge som gamle, forældre, kærester, søskende, skoleroere, naboer og andet godtfolk

Vi afvikler festen fastelavnssøndag efter klubbens almindelige træningstid

Dato: 7/2-2016

Klokken: 16.00

Alle møder naturligvis omklædte til deltagelse i anledningens festligheder

Vi begynder med at slå katten af tønden – og dermed kåre klubbens kattekonge og kattedronning. Vi vil også kåre den bedste udklædte.

Arrangementer foregår efter roklubbens bedste princip som et sammenskudsgilde, hvor vi får standeret noget til grillen og et fælles kagebord

På kaproningsafdelingens vegne
/ Nanna Bo

lørdag 23. januar 2016 kl. 13:20

Generalforsamling

Hermed indkaldelse til generalforsamling i Holstebro Roklub Tirsdag d. 23/2 kl. 18 i klubbens lokaler.

Forslag der ønskes behandlet skal være bestyrelsen i hænde senest tirsdg d.9/2.

I samarbejde med Ringkøbing Landbobank bydes på middag efter generalforsamlingen. Af hensyn til madbestiling bedes i tilmelde senest torsdag d.18/2.
søndag 10. januar 2016 kl. 13:25

12 roere kæmpede i ergometermaskinen til de jyske mesterskaber.

Lørdag var 12 roere taget til Århus for at ro Jyske mesterskaber i ergometerroning. En blanding af nye roere som skulle mærke atmosfæren ved ergometerroning, og erfarne roere, som havde gode medaljechancer.
Det blev til en rigtig hyggelig dag, hvor også flere slog egne personlige rekorder.

I alderen 15 år drenge slog Casper Lindballe Lehmann Pedersen alle til vægs og blev dermed jysk mester. Et flot resultat af Casper som vandt med en halvt minut ned til nærmeste konkurrent.

I alderen 18 år piger viste Ida Petersen lige så suveræn da hun i tiden 7.17 også blev jysk mester.

I dame senior B gruppen tung vægt skete en af de store overraskelser. Trine Dahl Pedersen gik hårdhændet til opgaven og med en fantastisk tid på 7.12, kunne Trine kalde sig selv jysk mester. Tiden var personlig rekord, og det var tydeligt en stolt pige der fik overrakt medaljen. Det bliver spændende at følge hende til de danske mesterskaber sidst i måneden.

I dame senior B gruppen letvægt var Nanna Bo Christensen den eneste til start. Hendes formål var derfor at få erfaring med ergometeret og konkurrence, så hun står så skarpt som muligt inden DM, og med tiden 7.30 ser formen skarp ud.

I tung herre senior B var Holstebro Roklub dominerende. Aske Petersen, lever op til sit kælenavn “tank” og hiver en fremragende tid på. 6.10 på de 2000 meter. En personlig rekord for Aske og han kan kalde sig jysk mester. I samme kategori var også Jonathan Nielsen som hev en flot sølvmedalje hjem med tiden 6.17. Der er virkelig kommet fart på de tunge drenge.

- 1 MB

I alt blev det altså til 5 jyske mestre i ergometer. Det tegner rigtig godt for Holstebro roerne frem mod de danske mesterskaber.

Hele 16 roere fra Holstebro roklub blev i fredags hædret for deres sportslige præstationer i 2015. Det hele kulminerede med to priser til Holstebro Roklub

Den årlige sportsfest blev Holstebro Roklub igen belønnet for deres kæmpe arbejde. Der var i alt 16 unge roere som blev hyldet på scenen for deres præstationer i 2015. For at komme på scenen skal man enten havde vundet danske mesterskaber eller deltaget på landsholdet. 16 roere havde opnået disse kriterier og som det største mandskab den aften blev hyldet af borgmesteren H.C Østerby, samt alle sportsklubber i Holstebro.

Aften kulminerede under prisuddelingen da hele 2 priser endte til Holstebro Roklub.

Den første pris var Årets Talent.
Fortjent fik vores juniorfirer med Magnus Zier Quist Rathenborg, Christian Taulbjerg, Christian Carlsen og Magnus Valbirk prisen for årets talent. Småschokeret gik de 4 dregne på scenen og fik deres fornemme pris. Holdet har i den forgangne sæson været suveræne i deres årgang og har blandt andet vundet guld ved DM, Hamburg Regatta samt en fornem sølvmedalje ved Baltic Cup.

Og for at det ikke skal være nok fik Holstebro Roklub også Holstebro Idrætsråds Pokal og Pris. Prisen blev uddelt for Holstebro Roklubs enorme talentudvikling i klubben. En perfekt start på sæson 2016 hvor vi jo har 75 års jubilæum.

Vi håber i Holstebro Roklub at vi mindst har ligeså mange roere dernede næste år.

tirsdag 1. december 2015 kl. 14:13

Endnu en gang er vi blevet begavet af Vestforsynings initiativpulje. Denne gang modtog vi kr. 5.000,- til forbedring af "det tredie ben" i vores uddannelse af de unge roere: Den mentale side:

fredag 18. september 2015 kl. 12:46

Lørdag aften nåede den anderkendelse nye højder, da Freddy Quist til det store årlige Sportsshow i Jyske Bank Boxen blev tildelt Nordeas »Gør det muligt«-pris, foran tusindvis af gæster og seere.

Han gjorde det! Vandt prisen!!

Vi synes det er både velfortjent og retfærdigt.

Prisen gives til en leder i dansk idræt, der har ydet en ekstraordinær indsats. Freddy modtog passende prisen af Rolegenden Eskild Ebbesen.

Freddy Quist modtager sammen med prisen 75.000 kroner.

I sin takketale fremhævede Freddy Quist Holstebro Roklub, Holstebro Kommune, Holstebro Elitesport og ikke mindst sin elskede kone Helle Rathenborg.

Kort efter at Freddy fra modtog Nordeas »Gør det muligt«-prisen, måtte borgmester H.C. Østerby (S) på scenen.

Se mere på: https://www.facebook.com/pages/Holstebro-Roklub/193439044017203

Holstebro Roklub ønsker Freddy tillykke med prisen!