Årets talent pris til Ida!

Vi var mange der håbede på, at årets talentpris skulle gå til Ida, men at hun også skulle løbe med Made in Holstebro Prisen er vist mere end nogen havde turdet drømme om.

Men hun gjorde det. Og det er fortjent!

Vi kan alle glæde os med Ida og være stolte og glade for at vi til daglig kan omgås Ida, som seriøst og målrettet plejer sit talent, samtidig med at hun har begge ben solidt plantet i jorden.

Endnu en gang tillykke Ida.Vi glæder os til at følge din vej fremover

Standerstrygning og jubilæumsreception 29/10

Kære Alle

Standerstrygningen står for døren og derfor vil vi gerne invitere til fest!

Program:

09.00 Klubkaproning starter

14.00 Finale klubkapronning

14.10 75 års jubilæumsreception
Standerstrygningstale ved formanden.
Båddåb ved borgmester H.C. Østerby
Et glas skum og kransekage

15.00 Kaffe, kage og naturligvis Helles tøjauktion!

18.00 Middag

På grund af middagen ønskes tilmelding. Der er opslag i klubben, hvor man kan skrive sig på. Men ellers her:

Tilmeld

Husk at invitere far, mor, søster og bror, eller, hvem I nu gerne vil have med.

Vi glæder os til at se jer til en festlig aften!


Tilbage til blog oversigten
mandag 8. februar 2016 kl. 09:07
Danmarksmesterskaberne i ergometerroning
Danmarksmesterskaberne i ergometerroning

For de danske roere er vinterens højdepunkt de danske mesterskaber i ergometerroning, der lørdag blev afviklet i Gladaxe Sportshal.

Her gælder det for atleterne om at vise deres fysiske niveau frem, og det lykkedes til fulde for roerne fra Holstebro Roklub, der i alt havde 28 deltagere med til DM-stævnet.

Godt nok blev det denne gang ikke til nogen mesterskaber - modsat tidligere år - men hele 26 af de 28 Holstebro-repræsentanter satte personlige rekorder. Derudover blev det til så mange medaljer og generelle topplaceringer, at Holstebro Roklub fik pokalen for mesterskabets stærkeste klub.

Det blev til en lang række sølvmedaljer. De gik til Aske Birkjær Pedersen og Trine Dahl Pedersen i de åbne klasser for henholdsvis U23-mænd og kvinder, Ida Birkjær Petersen i U19-piger, Magnus Valbirk i U17-drenge, Tobias Bork i U14-drenge og endelig Simon Mikkelsen i U13-drenge.

Derudover var der bronze til Magnus Zier Quist Rathenborg i U18-drenge, hvor han sluttede lige foran klubkammeraterne Christian Taulbjerg og Christian Carlsen. Hos U15-drengene blev Søren Meldgaard Madsen også nummer tre.

Efter løbene blev det desuden meldt ud, at de fem U19-roere fra Holstebro, Ida Birkjær Petersen, Magnus Zier Quist Rathenborg, Christian Taulbjerg, Christian Carlsen og Magnus Valbirk var udtaget til bruttolandsholdet, ligesom Eskil Bech Petersen og Frederik Taulbjerg allerede er med i U23-gruppen.

Nyheder

På denne side kan du følge med i diverse nyheder i Holstebro Roklub.
Her vil der blive opdateret om resultater, træningslejr og diverse events.